top of page
  • Writer's pictureVuoden Kristillinen Kirja

Vuoden 2015 kristillinen kirja on ”Ystäväni Seija – kutsumuksena Afganistan”

Runokirjan runot ovat syntyneet kirjailijan äidin sairastuttua. Runot kertovat sairauden kantamisesta, roolien muuttumisesta äiti-tytär suhteessa, kuolemasta ja surusta, mutta myös uskosta ja toivosta.

Kustantaja: SUOMEN LÄHETYSSEURA


Teoksessa pohditaan häpeästä selviytymisen keinoja. Kirja pyrkii viitoittamaan teitä kohti hyväksyntää ja sitä, että ihminen kokisi tulleensa nähdyksi kokonaisena, omana itsenään.

Kustantaja: KIRJAPAJA


Kirja on yhtä aikaa murhamysteeri ja lukuromaani, joka vie lukijansa keskelle suomalaisten lähetystyöntekijöiden arkea 1900-luvun Ambomaalle.

Kustantaja: KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ SILTALA


Kirja on kertomus kärsimyksestä ja herättää kunkin meistä miettimään omaa inhimillisyyttämme ja suvaitsevaisuuttamme. Oksanen tutkailee ihmisen eloa tarkkanäköisesti ja humoristisesti.

Kustantaja: WSOY


Kirja on ennen julkaisematonta Rekolaa. Se ilmestyy 29 vuotta kirjoittajansa kuoleman jälkeen. Päiväkirja kuvaa värikkäästi ja humoristisesti irlantilaista arkea ja kulttuuria.

Kustantaja: KIRJAPAJA


Kirja kertoo vuonna 2014 Afganistanissa surmansa saaneen Seija Järvenpään ja Sariolan ystävyydestä. Tapahtumat etenevät vuosikymmenten takaa Seijan elämän viimeisiin hetkiin.

Kustantaja: KUSTANNUS OY UUSI TIE
Comments


bottom of page