top of page
Image by Gülfer ERGİN

Vuoden kristillinen kirja 2022 -kilpailu on käynnissä

Vuoden kristillinen kirja 2022 -kilpailu on käynnissä. Vuoden 2022 kilpailuun saavat osallistua vuoden 2021 kilpailun jälkeen ilmestyneet kirjat. Nettiäänestys on päättynyt.

Äänestysaikaa jäljellä:

VUODEN KRISTILLINEN KIRJA 2022 -ehdokkaat

Osallistu Vuoden kristillinen kirja 2022 -yleisöäänestykseen. Voit voittaa Apple Watch Nike SE -älykellon. Äänestyksen tulos ja älykellon voittaja julkistetaan 29.10.2022.

Valo_askeleillani__cmyk.jpg

Valo askeleillani Pyhiinvaelluksella Suomessa, Ilari Aalto, Annastiina Papinaho, Larissa Riihihuhta

Pyhiinvaellus kiinnostaa yhä useampaa. Voiko Suomessakin vaeltaa? Millaisia reittejä Suomesta löytyy? Miten pyhiinvaellus eroaa tavallisesta vaelluksesta? Valo askeleillani on moniääninen matkakertomus kotimaan poluilta – juurista, eksymisistä, oivalluksista ja muutoksesta.

KIRJAPAJA

AM523_Brandao_Roberto_pieniäsuuria_ihmeitä_2_painos.jpg

Pieniä suuria ihmeitä, Roberto Brandão

The Voice of Finland -kilpailusta tunnetuksi tullut Roberto Brandão rohkaisee

koskettavalla elämäntarinallaan luottamaan Jumalan tahtoon ja johdatukseen, joka on täynnä pieniä suuria ihmeitä.  Brandãon tarina on hämmästyttävä osoitus siitä, mitä Jumala voi tehdä yhden pojan elämällä, silloinkin kun hän itse ei pystynyt näkemään tulevaisuutta tai toivoa.

AIKAMEDIA

lalli.jpg

Lalli Kansallismurhaajan muotokuva
Tuomas Heikkilä

Suomen luomiskertomuksen mukaan Lalli surmasi piispa Henrikin Köyliönjärven jäällä 1150-luvulla. Onko tarina kuitenkaan totta? Kuka Lalli oikeastaan oli – ja mitä hänestä tiedämme? Kansallismurhaaja Lalli saa viimein oman historiansa. Palkitun historioitsijan uusin teos johdattaa suomalaisuuden alkuhämäriin.

TAMMI

jippu.jpg

Jippu Kun perhonen lakkaa hengittämästä, Jippu, Kai Kortelainen

Kirja on tarina nuoresta naisesta, joka lensi pimeyden ytimeen ja pelastui. Jipun oli saavutettava oma henkilökohtainen pohjansa, kunnes hän pystyi ymmärtämään omat rajansa ihmisenä ja löytämään armon. Jippu kertoo elämäkerrassaan tarinansa väkevin sanankääntein, joissa kauneus ja rujous kohtaavat.

WSOY

Jaakon_psalmit.jpg

Jaakon psalmit, Jaakko Pirttiaho

Raamatun psalmeja lukiessaan Jaakko Pirttiaho on kokenut oivalluksia ja saanut evästä niin arkeen kuin juhlaan. Monien psalmien mollivoittoisuus vaihtuu vapautuneeksi iloksi ja kiitokseksi. Samaa on kokenut myös Jaakko Pirttiaho, ja tässä kirjassaan hän kertoo löydöistään.

PÄIVÄ OSAKEYHTIÖ

9789523451421_Seppala_Antiikista.jpg

Antiikista Bysanttiin Aatehistoriallisia murroksia, Serafim Seppälä

Antiikista Bysanttiin esittelee antiikin ja varhaiskirkon ajattelijoiden näkemyksiä ihmisyydestä, ystävyydestä, kuolemasta, unista, eläimistä ja muista elämänläheisistä teemoista. Myöhäisantiikin kristillistä kirjallisuutta avataan kysymyksillä, jotka johtavat perinteisen dogmatiikan ulkopuolelle.

GAUDEAMUS

bottom of page