top of page
Valkoinen avoin kristillinen kirja

Kustantaja, osallistu Vuoden kristillinen kirja 2022 -kilpailuun!

Aikaa jäljellä ilmoittaa kirja kilpailuun:

Vuoden kristillinen kirja 2022: 

Uutisankkuri Keijo Leppänen valitsee Vuoden kristillisen kirjan 2022: 
”Arvostan yllättävyyttä ja rohkeutta"

VUODEN KRISTILLINEN KIRJA 2021 oli "Credo – Tieni mystiikkaan", Anna Pesonen

Vuoden kristillinen kirja -kilpailu toteutui jälleen vuoden tauon jälkeen. Valitsijaksi oli lupautunut Turun piispa Mari Leppänen. Esiraati oli valinnut kaikkien kilpailuun lähetettyjen kirjojen joukosta kuusi finalistia, joista piispa Leppänen valitsi voittajan. 

Vuoden 2022 ehdokkaat

Valo_askeleillani__cmyk.jpg

Valo askeleillani Pyhiinvaelluksella Suomessa, Ilari Aalto, Annastiina Papinaho, Larissa Riihihuhta

Pyhiinvaellus kiinnostaa yhä useampaa. Voiko Suomessakin vaeltaa?

Millaisia reittejä Suomesta löytyy? Miten pyhiinvaellus eroaa tavallisesta vaelluksesta? Valo askeleillani on moniääninen matkakertomus kotimaan poluilta – juurista, eksymisistä, oivalluksista ja muutoksesta.

KIRJAPAJA

AM523_Brandao_Roberto_pieniäsuuria_ihmeitä_2_painos.jpg

Pieniä suuria ihmeitä,
Roberto Brandão

The Voice of Finland -kilpailusta tunnetuksi tullut Roberto Brandão rohkaisee koskettavalla elämäntarinallaan luottamaan Jumalan tahtoon ja johdatukseen, joka on täynnä pieniä suuria ihmeitä.  Brandãon tarina on hämmästyttävä osoitus siitä, mitä Jumala voi tehdä yhden pojan elämällä, silloinkin kun hän itse ei pystynyt näkemään tulevaisuutta tai toivoa.

lalli.jpg

Lalli Kansallismurhaajan tarina, Tuomas Heikkilä

Suomen luomiskertomuksen mukaan Lalli surmasi piispa Henrikin Köyliönjärven jäällä 1150-luvulla. Onko tarina kuitenkaan totta? Kuka Lalli oikeastaan oli – ja mitä hänestä tiedämme? Kansallismurhaaja Lalli saa viimein oman historiansa. Palkitun historioitsijan uusin teos johdattaa suomalaisuuden alkuhämäriin.

TAMMI

jippu.jpg

Jippu, Kun perhonen lakkaa hengittämästä, Jippu, Kai Kortelainen

Kirja on tarina nuoresta naisesta, joka lensi pimeyden ytimeen ja pelastui. Jipun oli saavutettava oma henkilökohtainen pohjansa, kunnes hän pystyi ymmärtämään omat rajansa ihmisenä ja löytämään armon. Jippu kertoo elämäkerrassaan tarinansa väkevin sanankääntein, joissa kauneus ja rujous kohtaavat.

WSOY

Jaakon_psalmit.jpg

Jaakon psalmit, Jaakko Pirttiaho

Raamatun psalmeja lukiessaan Jaakko Pirttiaho on kokenut oivalluksia ja saanut evästä niin arkeen kuin juhlaan. Monien psalmien mollivoittoisuus vaihtuu vapautuneeksi iloksi ja kiitokseksi. Samaa on kokenut myös Jaakko Pirttiaho, ja tässä kirjassaan hän kertoo löydöistään.

PÄIVÄ OSAKEYHTIÖ

9789523451421_Seppala_Antiikista.jpg

Antiikista Bysanttiin Aatehistoriallisia murroksia, Serafim Seppälä

Antiikista Bysanttiin esittelee antiikin ja varhaiskirkon ajattelijoiden näkemyksiä ihmisyydestä, ystävyydestä, kuolemasta, unista, eläimistä ja muista elämänläheisistä teemoista. Myöhäisantiikin kristillistä kirjallisuutta avataan kysymyksillä, jotka johtavat perinteisen dogmatiikan ulkopuolelle.

GAUDEAMUS

bottom of page